Flygfärdiga

Ända från första dagen är barn beroende av sina föräldrar. Omsorg, omvårdnad och kärlek gör att de växer upp till egna individer. Under många år är föräldrarna en källa till kunskap och erfarenhet. Föräldrarna lär barnen allt de kan och vill. Men så plötsligt en dag ändras det förhållandet.

Mina barn har helt plötsligt lärt sig saker och skaffat sig erfarenheter som jag inte har. Det blir en ny tid när jag inte längre är en självklar lärare utan ibland, och allt oftare, den som lär mig nytt av mina barn.

Jag passerade en sådan tidpunkt häromdagen. Sonen som går första året på gymnasiet, Täby Enskilda Gymnasium, har haft ett projekt i skolan under våren.

Gör en musikvideo!

Coldplays låt Charlie Brown fick en ny visuell framtoning. Imponerande! Sonen och hans kompisar har lyckats skapa något som jag inte har den blekaste aning om hur jag skulle göra.

Nu väntar nya äventyr, kanske nya musikvideos eller annat. Som pappa är det bara att sitta bredvid och heja på när han skaffar nya erfarenheter och testar nyvunna färdigheter. Ut och flyg för allt vad vingarna håller!

Annonser

What is your opinion?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s